Ta bort sökresultat från Google

Jag och mitt team använder oss av flera olika strategier för att hjälpa kunder med Google städning. En utav de mest effektiva metoderna som mitt team har utvecklat är att helt få bort oönskade träffresultat på Google, något vi är ensamma om att kunna erbjuda.

Få ett träffresultat avindexerat från Google

 

Mitt team av specialister kan avindexera eller i vissa fall helt ta bort träffresultat kopplat till en sökterm. Söktermen kan exempelvis vara ditt namn, eller ditt företagsnamn.
Vissa arbeten är mer krävande än andra, vissa domäner kräver med andra ord mer arbete. Vi har jobbat med de flesta domäner i Sverige, och har en utarbetad strategi för att hantera dessa på ett effektivt sätt. Utöver att jobba med att enbart få bort ett negativt träffresultat, bör även övriga strategier inom rykteshantering användas. 

Executive Reputation Protection - för VD, Företagare och VIP

Mitt team säkrar din karriär och skyddar dig mot negativ publicitet, och ser till att varje samarbete eller affär går igenom. Låt inte Google och sociala medier stå i vägen för en lyckad affär.

Private Reputation Protection - Skydda dig som privatperson

Jag och mitt team säkerställer att du har alla möjligheter att lyckas i karriären och bygger upp ditt personliga varumärke. Vi skyddar dig från pinsamma bilder din vän lagt upp, negativa kommentarer som associeras med dig och bygger upp positiva och relevanta träffresultat om dig på Google.