Nå ut till fler kunder genom Google Ads

Vill du dra in mer trafik till din webbsida? Tycker du att det är svårt att se lönsamhet i Google Ads?

Genom att ta hjälp av våra Google Ads specialister kan vi hjälpa dig att minska dina klick-kostnader och maximera antalet klick för er budget!

Få hjälp av en Google Ads specialist eller göra allt själv?

En Google ads konsult är specialist på Google ads och vet vad som krävs för att optimera ditt konto och ser till att det går med vinst. Du kan tjäna väldigt mycket pengar på Google ads annonsering om du gör det på rätt sätt och har en Google Ads specialist som hjälper dig att optimera kontot.

Om du istället gör allting själv riskerar du att gå back på dina annonser och du kanske drar slutsatsen att Google ads inte är något för din verksamhet, vilket självklart inte stämmer. Ofta handlar det om att du valt för generella sökord som kostar för mycket per klick och har låg relevans till din webbsida och bransch. I andra fall kan problemet vara att din webbsida inte är sökmotoroptimerad, vilket sänker kvalitetspoängen och innebär att din klick-kostnad blir högre än den behöver vara. Om du har en dålig kvalité på annonserna behöver du betala mer per klick för att synas, jämfört med dina konkurrenter.

Om du istället tar hjälp av en Google Ads specialist som vet hur de ska optimera dina kampanjer för att få ut det mesta av er budget kommer du märka skillnad direkt. Google Ads är inte bara ett sätt att synas online, om det används korrekt så är det även ett sätt att öka din omsättning. 

Hur optimerar man ett Google Ads konto?

När det kommer till Google Ads är det viktigt att förstå att det är Google som bestämmer vilka annonser som visas högst upp i sökresultaten. Det som en Ads specialist kan göra är att utforma kampanjerna på ett så pass bra sätt så annonserna presterar bättre, vilket resulterar i ett bättre sökresultat på Google. 

Annonsens placering och det pris du betalar per klick beräknas baserat på en kvalitetspoäng. Kvalitetsresultat är en algoritm som i huvudsak beräknas utifrån sökordets klickfrekvens (CTR), kvalitet och relevans mellan sökord, annonstext och målsidor. En bra koppling mellan dessa element belönas av Google med högre ranking för ett lägre klickpris.

Om man har mycket teknisk kunskap och vetskap om hur Googles algoritmer fungerar kring annonsering och sökresultat kan man optimera sitt eget Google konto. Vill ni vara säkra på att era kampanjer håller Googles höga standard är det värt att anlita en specialist som kan sköta kontot åt er. 

Varför ska du ta hjälp av våra Google Ads specialister?

Jag och mitt team har lång erfarenhet av Google Ads och vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraftiga annonser på Google. Kontakta mig för mer information om hur mitt team kan hjälpa er dra in mer trafik till er webbsida.