Vem är Adam Wiberg?

En person med stor vilja och drivkraft. Jag har tagit mig dit jag är på grund av hårt slit, list och höga ambitioner. De som känner mig personligen vet att jag är extremt tävlingsinriktad och ger mig inte förrän jag vunnit. Jag står för vad jag säger och är lojal, både på arbetet och privat.

Mina yrkesmässiga färdigheter

Jag började min karriär inom försäljning 2011 inom telecombranschen, och arbetade som säljare för Telias hela produktportfölj i ca 4 år. Arbetade även som säljkonsult och utbildade säljare. Som merit blev jag nominerad till årets säljare 3 gånger, och vann 1 gång.

Efter en tid kände jag att det var dags att utvecklas och gå utanför min komfortzon. Det fanns inte mycket mer att lära mig och då sökte jag mig till något mer meningsfullt och en långsiktigare karriär.

2014 började jag arbeta med internetmarknadsföring på Searchminds Group i Kalmar. Jag startade som säljare och avancerade snabbt till försäljningschef och blev slutligen delägare i företaget. Under denna tid har jag haft hand om allt från budgetering, säljmanus, marknadsföring, rekrytering till prissättning och avtalsvillkor för våra kunder. Totalt har jag spenderat över 10 000 timmar på försäljning.

Vem är jag som person?

Som person är jag utåtriktad, social och uppmärksam, samtidigt som jag är väldigt analytisk. Till en början var jag i grund och botten introvert, men efter alla tusentals kunder och människor som jag har träffat, utvecklade jag egenskaper som karakteriserar en extrovert personlighet. Hög EQ- Emotionell Intelligens, förmåga att förstå hur människor tänker och beter sig. Har en förmåga att få människor att lita på mig, och att göra lite som jag vill (vilket ofta är rätt). Om ni läst såhär långt har ni säkert listat ut att jag har en hög självkänsla, men samtidigt har jag även hög självinsikt, vilket är en oslagbar kombination. Satsar mycket på personlig utveckling, såväl min mentala som fysiska hälsa är viktigt för att göra ett bra arbete och vara nöjd med livet.