Försäljning och SEO

Om mig

Om mig

Kort presentation om mig

Jag är en person med stor vilja och drivkraft. Har tagit mig dit jag är på grund av hårt slit, list och höga ambitioner. De som känner mig personligen vet att jag är extremt tävlingsinriktad och ger mig inte förrän jag vunnit. Jag står för vad jag säger och är lojal, både på arbetet och privat.

Yrkesmässiga färdigheter

Jag började min karriär inom försäljning 2011 inom telecombranschen, och arbetade som säljare för Telias hela produktportfölj i ca 4 år. Arbetade även som säljkonsult och utbildade säljare. Som merit blev jag nominerad till årets säljare 3 gånger, och vann 1 gång.

Efter en tid kände jag att det var dags att utvecklas och gå utanför min komfortzon. Det fanns inte mycket mer att lära mig och då sökte jag mig till något mer meningsfullt och en långsiktigare karriär.

2014 började jag arbeta med internetmarknadsföring på Searchminds Group i Kalmar. Jag startade som säljare och avancerade snabbt till försäljningschef och blev slutligen delägare i företaget. Under denna tid har jag haft hand om allt från budgetering, säljmanus, marknadsföring, rekrytering till prissättning och avtalsvillkor för våra kunder. Totalt har jag spenderat över 10 000 timmar på försäljning.

Akademiska färdigheter

Psykologi 1 och 2, Linnéuniversitetet
Entreprenörsprogrammet, JB

Vem är jag som person?